"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Nő az Aviva torna népszerűsége Budapesten

Aviva - ezek olyan megoldások, amelyek Önnek is segíthetnek

Aviva – ezek olyan megoldások, amelyek Önnek is segíthetnek

Az egészségünk mindnyájunknak nagy kincs, hiszen ha valamilyen betegségben szenvedünk vagy csak a közérzetünk rossz, minden feladatunk elvégzése sokkal nehézkesebben megy, sőt, nem is tudunk mindent elvégezni. Egyre többen keresnek olyan megoldásokat, amelyek természetes úton segítenek a hormonális egészség fenntartásában. Az erre való odafigyelés nagyon fontos, hiszen ha a hormonháztartás nincs rendben, akkor annak nagyon sok káros egészségügyi következménye lehet.

Ezek közé tartozik például a helytelen működése a pajzsmirigynek, a fájdalommal járó és rendszertelen menstruáció, a petefészekciszta, mióma, polip, az erőteljesen jelentkező klimaxos tünetek, sőt, még a meddőség hátterében is igen gyakran ez áll. Az Aviva torna az ilyen hormonális eredetű problémákra kínál gyógyírt. Tulajdonképpen egy mozgásformát jelent, olyan gyakorlatok végzéséből áll, amelyek támogatják a női szervek működését és helyreállítják a test öngyógyító folyamatait. A módszer kidolgozása a magyar származású Aviva Gabriella Steiner fizikoterapeuta nevéhez köthető. Azok a gyakorlatok, amelyeket kidolgozott, olyan speciális szorító és lazító mozdulatok, amelyek a méh és a petefészek működését támogatják, így hozzák egyensúlyba a hormonháztartást, innen is ered a másik neve, a hormontorna. Természetesen maga a módszer igen komplex, a gyakorlatokon kívül magában foglalja a helyes légzést, testhasználatot és a kiegyensúlyozott táplálkozást.

Aki szeretne ezzel a módszerrel vigyázni az egészségére, annak az Aviva torna oktatója megtanítja a helyes mozdulatokat, illetve személyes tanácsokat ad arra nézve, hogy miként tudna a többi tekintetben is változtatni az életén. Tulajdonképpen ez a legnagyszerűbb ebben a módszerben, hogy az ember úgy nyerheti vissza az egészségét, hogy semmilyen gyógyszert nem kell szednie, csak egyszerűen a testi folyamatokat tereli vissza a helyes mederbe természetes módszerekkel. Ha Ön is érdekelt ebben a kérdésben, kattintson a valtozasmuhely.hu oldalra és tudja meg, hogy miként jelentkezhet a tanfolyamra!

Kategória
Címkék