"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Flyboard bérlés: lebegés a víz felett

Próbálja ki a flyboardot!

Próbálja ki a flyboardot!

Napjaink általában szürke egyformaságban telnek, hiszen mind a munkahelyünkön, mind otthon ugyanazokat a tevékenységeket kell elvégeznünk. Ez a monotonitás azonban elég őrlő tud lenni és olykor azt érezzük, muszáj kitörni ebből a körforgásból. Mi lehet a legmegfelelőbb ehhez a kitöréshez, mint egy flyboard? Akik már kipróbálták mind egyetértenek: elképesztő élményt tud nyújtani a flyboard. Az izgalom, a szabadság, a féktelenség, a végtelenség érzése keríti hatalmába azokat, akik ezt a különleges sportot kipróbálják.

Nem kell megijedni attól, hogy idegenül cseng a neve, hiszen tulajdonképpen néhány perc alatt elsajátítható a használata, ugyanis mindenki már az első próbálkozáskor sikeresen „betöri”. A jetskin ülő, tapasztalt kezelő folyamatosan szemmel tartja a flyboardozókat, közben hasznos tanácsokkal látja el őket, így nem kell attól félni, hogy bármilyen kellemetlenség történik. Szükség szerint adagolja a gázt illetve a vízsugarat, így mindenkinek abban az élményben lesz része, ami a leginkább testre szabottabb számára. Ezt a csodálatos tapasztalatot nemcsak egyedül lehet átélni, hiszen lehetőség van páros flyboardot is választani, így közössé válik az élmény. Akár párterápiaként is alkalmazható, hiszen ami a legjobban össze tud kötni két embert, az együtt megélt kellemes élmények. Akár saját párkapcsolatát is feldobhatja egy ilyen programmal, vagy meglepheti barátait, rokonait.

Akiben van akár egy kicsi kalandvágy is, biztosan jobban fog örülni egy ilyen ajándéknak, mint bármilyen átlagos tárgynak, amiben sem meglepetés, sem egyediség nincs. Persze arról is kell egy pár szót ejteni, hogy hol lehet befizetni a flyboardozásra. Az elmenyplaza.hu linkre kattintva több változat között is válogathat, illetve olvashat egy kicsit részletesebben arról, hogy mi a módja az időpont lefoglalásnak és a fizetésnek. Ne várjon tovább, tegye felejthetetlenné ezt a nyarat, akár saját magának, akár valamelyik barátjának, mert biztos lehet benne, hogy nem fogja sajnálni sem a ráköltött pénzt, sem a ráfordított időt.

Kategória
Címkék