"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Nem is gondolná, hányan zárják ki magukat a saját lakásukból

Zárnyitás percek alatt

Zárnyitás percek alatt

Gyakran történnek gyerekes dolgok egy családban. Senkit nem lep meg, ha a rohanásban otthon, munkahely, illetve iskola/óvoda között elszóródnak a dolgok. El sem képzeli senki, hogy naponta hányan zárják ki magukat egyszerű balszerencse, figyelmetlenség miatt. Persze ez nem magyarázza meg a helyzetet, hogy miért nincsen elhelyezve pótkulcs megbízható személyeknél, de ez abban a pillanatban már teljesen mellékes. Vegyük sorjában, hogy mi is a teendő egy ilyen gyerekes balszerencse esetén.

A kizárás több okból is megtörténhet, a huzattól becsapódik a biztonsági záras ajtó, eltörik a zárszerkezet, rosszindulatú személyek berágózzák a kulcslyukat, elveszik, ellopják a kulcsot, vagy csak egyszerűen beszorul az ajtó. Azt már itt, az elején le kell szögezni, hogy ezekből az esetekből csak azokat tudja a zárnyitó lakatos megoldani, amik kimondottan a zárral kapcsolatosak. A zárnyitás feladata szakértőt követel, amatőr módszerekkel ne is próbálkozzon senki, mert teljesen reménytelen.

Ha a baj már megvan, és minden kármentes lehetőséget kizárt, mármint nem került elő a kulcs és pótkulcs sincsen, marad a zárnyitás. A zárnyitás a szerkezet szétfúrását feltételezi, tehát ha arra számol, hogy valaki Önnek varázslatokkal kármentesen kinyitja az ajtót, akkor nagyon téved. A mi feladatunk, hogy Önnek szigorú bizalmi feltételek mellett kinyissuk az ajtót. De nem vállaljuk, hogy holmi betörési praktikákat alkalmazva, álkulccsal vagy bármilyen más módszerrel betörjünk a lakásába még akkor sem, ha Ön erre, mint tulajdonos írásbeli jóváhagyást ad.

Önnek azonban az a nagy szerencséje van, hogy a zarnyitas.eu honlapján vagy a gyorstelefonon a nap minden órájában elérhető, 20 éves tapasztalattal rendelkező szakértőket hívhat a feladat megoldására. Ez garancia arra, hogy csak a zár megy tönkre az ajtóban, és semmilyen más károsodás nem éri. A szétfúrt zárat helyben cseréli a helyszínre érkező lakatos csapat. Sőt, a helyszínen ingyenes tanácsadásban részesül, hogy milyen zárat érdemes felszerelnie, hogy a következőkben távol tartsa a betörőket és a balszerencsés kizárásokat.

Kategória
Címkék