"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Hama urage exodus macro gaming a játékra tervezett billentyűzet

Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet

Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet

Magától értetődik, hogy akinek van számítógépe, az billentyűzetet is használ. Nélküle nehezen tudnánk bármit is elvégezni rajta. A Hama uRage Exodus Macro igen magas igényeket kielégítő modell, amit nem ismer mindenki. Ez azért van így, mert a használók többsége megelégszik akármilyen egyszerűvel, átlagossal, amivel a mindennapi feladataikat el tudják végezni. Azonban, akik a virtuális játékok világában otthonosan és elég sokat mozognak, már nem elégedhetnek meg csupán az egyszerűbb klaviatúrákkal.

A Hama uRage Exodus Macro számukra készült. Hogy miért? Mert ez felveszi a versenyt az újabban megjelent játékokkal is és nem kell attól tartani, hogy szégyent vall. Több gomb egyszerre történő lenyomását is kiválóan érzékeli, ami a fent említett szabadidős tevékenységek során gyakran előjön, hiszen egy-egy csel vagy mozdulat megvalósítása ezt gyakran megköveteli. De a Hama uRage Exodus Macro ennél sokkal összetettebb és bonyolultabb képességekkel bír.

Az egyik ilyen a Windows gomb blokkolása, aminek a megérintése, a játékból való kilépést eredményezheti, sőt, emiatt veszíthetünk vagy elölről kezdhetjük az egészet. Ez most már a múlté. A Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet kiküszöbölte ezen problémát, így zavartalanul folyhat a játék. Általában mindegyik játékhoz más és más billentyűkiosztás passzol. Ez egy átlagos klaviatúrával rendelkező ember számára sok fejtőrés okozhat, hiszen minden játék esetében át kellene állítani a gombokat.

A Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet számára ez sem jelent gondot, mivel ötféle profil eltárolására és automatikus betöltésére is képes. A célszerűség mellett, a kényelemre is hangsúly fektettek, mivel csuklótámasszal is rendelkezik. Megjelenését a változtatható színekkel (piros, kék, lila) rendelkező háttérvilágítás teszi esztétikusabbá. A Windows 7/8/10-es operációs rendszer mindegyikével egyaránt nagyszerűen működik. Amennyiben szabadidőnket kellemesen szeretnénk a számítógépes játékok világában tölteni, a Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet ebben hatalmas segítség.

Kategória
Címkék