"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Nagyteljesítményű 36W UV lámpa

36W UV lámpa

Akinek a szakmája a körömépítés, annak egyenesen kötelező a professzionális gépek beszerzése, a zökkenőmentes munka érdekében. A 36W UV lámpa kétségtelenül a legjobb mindenféle zselé megkötésére. Azokon a helyeken, ahol naponta jó pár vendég megfordul, érdemes olyan anyagokkal és eszközökkel dolgozni, amelyekkel gyorsan és egyszerűen megy a munka.

A nagyteljesítményű gépek éppen ilyen eszközök, hiszen magukban hordozzák mindazokat a hasznos funkciókat, amelyek elvárhatóak a profi gépektől. A 36W UV lámpa a vásárlók egyik favoritja, hiszen nagyon precíz és fontos munkaeszköz.

Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága, miszerint lehetővé teszi, hogy tökéletesen körülvegye a zselét a fény a gépben, így a kezet nem kell forgatni benne. A 36W UV lámpa nagyobb teljesítménye gyorsabb száradást biztosít, az időkapcsoló képes pontosan betartani a száradási időt, a ventilátor pedig véd a felmelegedéstől, nem csupán a száradást gyorsítja. Ha Önt is felcsigázta ez a remek lámpa, ne habozzon felkeresni a gellakk.com webáruházat!

Kategória
Címkék