"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Munkavédelmi nadrág számos extrával

munkavédelmi nadrág

munkavédelmi nadrág

A kemény munka során könnyen megsérülhetünk. A bajt csak tetézi, hogyha hanyagoljuk a munkavédelmi nadrág viselését. A strapabíró anyag elsődleges előnye, hogy rendkívül tartós, ezért nem kell hónapról hónapra másik munkavédelmi nadrágot beszereznünk, hiszen ez nagyon költséges és problémás lenne ebben a formában.

Kevesebb rá az esély, hogy egy ilyen ruhadarabban megsérüljünk. Elég egy rossz mozdulat és máris csúnya sebet okozhatnak a rozsdás fémdarabok, ami bizonyos esetben rendkívül veszélyes lehet.

A munkavédelmi nadrággal viszont elkerülhetjük az ilyen baleseteket. Ezen kívül, a kialakításánál gondoltak a praktikus kivitelezésre. A számos zsebnek köszönhetően, mindig kéznél lehetnek a különféle kézi szerszámok és alkatrészek.

A kantáros változatok általában rendelkeznek egy speciális mellzsebbel, de ezen kívül oldal- és farzsebek is megtalálhatóak a munkavédelmi nadrágon. A megerősített térdrész még ellenállóvá teszi a különféle fizikai behatásokkal szemben. Ezen kívül, a legtöbb modell kényelmes, gumis derékrésszel rendelkezik.

Kategória
Címkék