"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Amikor elengedhetetlen a kerítésre háló

kerítésre háló

Kerítésre háló

Nagyon sok érv szól a kerítés ponyva vagy épp háló mellett. A megfelelő modell segítségével árnyékot lehet biztosítani, illetve a kórokozók távol tartása és persze a kíváncsi tekintetek kizárása is megoldható. A fonott Extranet kerítésre háló mindenképp az ideális választás, amikor valaki egy belátás elleni kelléket keres. A termék a kis tömegének hála, egyáltalán nem terheli a kerítést, ezért az egy olyan szerkezetre is feltehető, amelyik nem épp a legstrammabb.

Az efféle kerítésre háló tehát nem csupán egy táblás fakerítésre tehető, hanem például úszómedencék köré is, illetve ez megállja a helyét teraszok, erkélyek és kerítések belátás- és átlátáscsökkentő hálójaként egyaránt. Az Extranet árnyékoló háló anyaga UV-álló adalékkal kevert HDPE műanyag, ami jó szakítószilárdsággal bír. A belatasgatlo.hu oldalon megvehető csomagban ez fóliázott tekercsekben van.

A tekercs súlya az 1,0×10 m modell esetében 1,2 kg, a 1,5×10 m fajtánál 1,8 kg, míg a 2,0×10 m változatnál 2 kilogramm. A kerítésre háló egyszerűen telepíthető. Az első lépés a méretre vágás. Az Extranet árnyékoló háló minden irányban ollóval vagy sniccerel vágható. A háló átlátásgátló jellege fokozható akkor, ha az több rétegben kerül felszerelésre.

Fa táblás kerítés a Belátásgátló webáruházban

A fa táblás kerítés elem igazán sokféle kivitelben és anyagban megvehető a boltban. Amikor a vásárlásra kerül sor, nem csupán az esztétikai szempontokat kell szemügyre venni. Emellett az is nagyon fontos, hogy milyen karbantartást igényel az adott fa táblás kerítés és az elemeket évente hányszor kell ápolni. Sokan azért választják ezt, mert tudják, hogy a szerkezetnek a fa eleme egy roppant barátságos, otthonos atmoszférát teremt a ház körül.

A fa kerítéseknek nemcsak természetes hangulatuk van, hanem számtalan lehetőséget is magukban rejtenek. Ugye a fa táblás kerítés lakkozható, festhető, csiszolható és rengeteg egyéb mindent lehet vele csinálni, amitől még szebb lesz. Nyilván a fenyő fa táblás kerítés úgy is csodálatos, ha azzal nem kezd semmit az ember, hanem meghagyja a természetes mivoltában.

Kategória
Címkék