"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mit tehetünk koszmó ellen?

koszmó ellen

Koszmó ellen

A sokszor összefüggő, sárgás-barnás színű elhalt hámsejtekből és bőrmirigy faggyúból álló lerakódás, vagyis a koszmó keményen megkeserítheti a szülők mindennapjait. Milyen opció van koszmó ellen? A válasz erre a kérdésre a HerbArting natúr sampon használata, ami már nagyobb, családi kivitelben is elérhető.

Azért volt erre szükség, mert sajnos nemcsak a legkisebb babáknál, hanem 1 éves korban is gyakran jelentkezik a probléma, tehát hosszú ideig szükség van a készítmény nyújtotta segítségre. Kizárólag természetes és vegán alapanyagokat használtak fel a gyártók, így a HerbArting babasampon koszmó ellen egyáltalán nem csípi a kicsi szemeit, nem szárítja a haját és a fejbőrét, a hajtincsek puhák, csomómentesek lesznek tőle.

Extra ápolást nyújt a termékben lévő E- és B-vitamin. Nem zavarja meg a baba érzékeny szervezetét, hiszen bio kamillából készült főzet képezi az alapját. A babasampon koszmó ellen illóolajat sem tartalmaz, így nyugodtan használható már újszülött kortól. Rendelje meg Ön is a herbarting.hu weboldalról!

Kategória
Címkék