"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mit kell tudni a fékfolyadékok használatáról?

fékfolyadékok

Fékfolyadékok

A gépjárművek hiba nélküli működtetéséhez rengeteg kiegészítőre van szükség, amelyek közül nem kerül elő mindegyik napi szinten. A fékfolyadékok külön kategóriát képviselnek. Oxidációs inhibitorral, korróziógátló és habzásgátló adalékokkal vannak ellátva a szintetikus folyékony anyagok. Rendkívüli nedvességmegkötő képességgel bírnak.

Alkalmazási területük is sokrétű, hiszen gépkocsik, hidraulikus fékes tengelykapcsolók, valamint egyéb fékrendszerekhez javallott. A fékfolyadékok kopás elleni védelemmel látják el a szükséges részeket, ezáltal kímélve az autókat. Sikeresen meggátolja a jégkristályok képződését a téli időszakban, a hidegebb hónapokban. Különböző kiszerelésben lehet megvásárolni, így mindenki rálelhet a neki megfelelőre.

A fékolaj szintén idesorolható, ami leginkább haszongépjárművek fékberendezéseihez kitűnő választás. Bizonyos fajták pedig a fűnyírók, kapák, traktorok, hómarók és még sok egyébhez lettek kifejlesztve. A fékfolyadékok csúcsminőséget és teljes körű védelmet garantálnak, így bármelyik közlekedési eszköz hosszú élettartammal büszkélkedhet.

Kategória
Címkék