"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mindenki vágyik a márkás órákra

Márkás órák

Márkás órák

A nők és a férfiak között, különbségek vannak külső és belső jegyek alapján egyaránt. De van valami, amiben hasonlítanak, mert a márkás órák jól állnak mindkét nemnek. Egyértelmű, hogy a küllem eltérő módon testesül meg, de a minőség ugyanúgy fontos. Általában más igényt képviselnek a két nem képviselői, más témakörök kötik le a figyelmüket.

Habár a modern társadalomban egyre inkább szűkülnek a kizárólag női és férfi szerepkörök, de a márkás órák jól mutatják, hogy két nagyon eltérő világról van szó. A női órák kimondottan finomak és kecsesek még akkor is, hogyha egy-egy jellemvonás határozottan jelenik meg.

A férfiakhoz szóló termékek pedig erősebb vonalat képviselnek, markánsabbak és formaviláguk teljesen más. A luxora.hu oldal kiváló célpont mindenkinek, aki saját magának vagy családtagjainak szeretne karórát rendelni.

Vannak olyan életterületek, amelyeket nem befolyásol semmilyen tényező. Mindenki vágyik a szeretetre, a tiszteletre, megbecsülésre és persze a márkás órák valamelyikére.

Kategória
Címkék