"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Falmatricák nappaliba hírességek fotóival

Falmatricák nappaliba

Falmatricák nappaliba

Mivel a hírességek képesek egyfajta életérzést közvetíteni a személyiségükön keresztül, ezért sokan gyűjtik a velük kapcsolatos relikviákat. Mi lenne tehát, ha azt mondanánk, hogy már kaphatóak falmatricák nappaliba sztárok fényképeivel díszítve?

Ebben az esetben biztosan sokan döntenének úgy, hogy kidekorálják a szobájuk falát az egyik kedvencük képmásával. Ennek semmilyen akadálya nincs a Matricasziget jóvoltából, hiszen az itt megvásárolható falmatricák nappaliba kedvezményes áron vehetőek meg.

A sztárok közül még mindig Audrey Hepburn számít a legnépszerűbbnek, aki a klasszikus elegancia képviselője. Ezen kívül, nagy a kereslet a Bud Spencert és a Bob Marley-t ábrázoló termékek iránt is. Ezzel még nem fejeződött be a falmatricák nappaliba felsorolása, hiszen kapható még több híresség fényképe is megtalálható a kínálatban.

Rengetegen választják Michael Schumacher, Amy Winehouse és James Dean figuráját is. A szuperhősök kedvelői sem maradnak hoppon, a Batman arcmásával díszített termékeknek köszönhetően.

Kategória
Címkék