"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Milyen legyen a szúnyogháló ajtó?

Szúnyogháló ajtó

Manapság ennek a terméknek több típusa is van. Bármelyik mellett dönt, biztosan jól jár, hiszen megszabadul a különböző rovaroktól. A fa, valamint a műanyag szúnyogháló ajtó egy ideig jól fog szolgálni, de idővel deformálódik.

Ebből kifolyólag pedig nem zár majd tökéletesen. Az alumínium keretes változattal már egészen más a helyzet. Az anyagának köszönhetően elbírja a saját súlyát, tehát nem fog az alakja változni. Karbantartást hosszú ideig nem igényel.

Ez a termék nemcsak a rovaroktól óvja meg a családját, de a lakásának is megfelelő szellőzést biztosít. A szúnyogháló ajtó nagyon masszív, ezért a kis házi kedvencek sem tudják kiszakítani. A legtöbb termék egyszerűen felszerelhető, vagyis nem szükséges szakembert hívni a telepítéséhez. Mindenegyes nyílászáróra érdemes tenni ilyen kelléket.

Télen egyszerűen leszerelheti, tavasszal pedig pár perc alatt felszerelheti. Eltérő kivitelben szerezhető be, szóval biztosan talál mindenki megfelelő darabot. Fontos, hogy szúnyogháló ajtó kerüljön a lakásába!

Kategória
Címkék