"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Milyen árakon mozognak most a Panthenol krémek?

szepsegcenter.hu linkre

szepsegcenter.hu linkre

Az emberi szervezet kémiája rendkívül bonyolult, ugyanakkor a tudósok folyamatosan tanulmányozzák és próbálnak olyan szerek megalkotására törekedni, amelyek különféle rendellenességekre gyakorolnak pozitív hatást. Ha kíváncsi vagy arra, hogy most mennyibe kerül egy Panthenol hatóanyagot tartalmazó krém, akkor elég ha a szepsegcenter.hu linkre kattintasz.

Ezen a nagyszerű oldalon bővebben lehet olvasni erről a remek anyagról és a köré épülő termékekről. A B5 vitamin előanyaga vagy más néven provitaminja az imént is említett hatóanyag. Ez a remek vegyület képes nagyon gyorsan behatolni a bőrbe, továbbá vizet köt maga köré és ezáltal átalakul pantoténsavvá.

Elég is volt ennyi a kémiából, inkább ejtsünk szót arról, hogy miért keverik bele a kencékbe a gyártók. Ez a fantasztikus anyag nemcsak hidratál, hanem sokféle más kivételes tulajdonsággal rendelkezik. Képes utánozni a bőr lipid struktúrájához hasonló körülményeket és egyáltalán nem próbálja újra képezni, hanem ideiglenesen helyettesíti azt, így az esetlegesen felboruló egyensúlyt képes jó irányba terelni. Ha a felső hámréteg megsérül, például napégés következtében, akkor érzékenység alakul ki. Ezt a balanszelvesztést a gyors bőrön keresztüli víztávozás és kiszáradás okozza, amit nagymértékben enyhíteni lehet a B5 provitaminjával.

A tudományos tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a fantasztikus hatóanyag igencsak jó kozmetikai összetevő, aminek kulcsfontosságú szerepe van a bőr regenerációjában. Az égési sérülések kellemetlenek tudnak lenni, de a Panthenol löketet ad és gyorsabb, fájdalommentesebb gyógyulás várható. Ez a több, mint 70 éve ismert anyag a legtöbb cég termékeiben megtalálható, ez is ennek hatékonyságát bizonyítja.

A mindennapok során az arc mindenféle viszontagságnak ki van téve, ilyen például az UV sugárzás, ami főleg a nyári időszakban jelentős. Az embereknek gondoskodniuk kell, hogy a külső hatások által lecsökkent ásványi anyagok szintje megfelelő maradjon, ezt pedig főleg vitaminokkal lehet biztosítani.

Kategória
Címkék