"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Milyen adottságokkal rendelkezik a rozsdamentes lábas?

Rozsdamentes lábas

Ha egy speciális, időtálló lábas megvételét fontolgatja, akkor érdemes szem előtt tartani bizonyos szempontokat, amelyeknek hála, sokkal egyszerűbben kiválasztható az ideális modell.

Például egy jobb rozsdamentes lábas tekintetében jó tudni, hogy a kiváló színvonalnak a valós fokmérője az, hogy milyen módon alkalmas szotírozásra. Ez azt jelenti, hogy az adott produktum mennyire ideális kevés zsiradékon, magas hőfokon, rövid idő alatt történő főzésre, sütésre. Ilyenkor mindig lényeges, hogy a rozsdamentes lábas gyorsan és egyenletesen terítse, vezesse az alulról kapott hőt. Az semmiképp sem előnyös, ha a kellék egyik része sokkal forróbb, mint a másik. Ennek következtében a hús egyik része megég, míg a másik része épphogy csak elkezd pirulni.

A rozsdamentes lábas esetében is annyira fontos ez, mint a serpenyőknél. Másodsorban érdemes szemügyre venni a rozsdamentes lábasnál a fém mennyiségét is, ami a tartozék egyik legfőbb építőeleme. Ezeket figyelembe véve sokkal egyszerűbben meghozható az a döntés, ami révén sokáig örülhet a produktumnak a tulajdonos.

Kategória
Címkék