"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Miként működik a reklámajándék adózása 2019 végén?

reklámajándék adózása 2019

Reklámajándék adózása 2019

Feltehetően egyik cégvezető sem fog tiltakozni azon állításunk kapcsán, hogy a könyvelési és adózási teendők nem tartoznak a vállalkozók kedvenc témái közé. Talán éppen ezért látni néhány olyan írást a lapokban, hogy miként működik a reklámajándék adózása 2019 végén, amikor az évet kell lezárni a könyvelés szempontjából.

Szerencsére, azonban mindenkinek van könyvelője, akihez ebben a témában fordulhat, hiszen ez a terület szorosan összefügg a pénzügyekkel. Sőt, ha netán a könyvelőnk nem boldogul a témával, akkor sem kell elkeseredni, hiszen az adótanácsadók kifejezetten arra fókuszálnak, hogy a nehéznek bizonyuló kérdésekben is tudjanak segíteni a rászoruló magánszemélyeknek és legfőképpen vállalkozásoknak.

Akárhogy is lesz az aktuális jogszabály, a reklámtárgyak remek választás egy cég hírnevének növelésére. A reklámajándék adózása 2019 végén sem valószínű, hogy egyszerűsödik, de biztosan nem megoldhatatlan, megfejthetetlen terület. A lényeg, hogy jó szakemberekkel vegyük körbe magunkat.

Kategória
Címkék