"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az utánfutó gumiról sem szabad megfeledkezni

utánfutó gumi

Utánfutó gumi

Tény és való, hogy a kocsira mindig az adott évszakhoz megfelelő gumit kell tenni. De mi a helyzet az utánfutóval? Sokszor találkoznak ezzel a kérdéssel a szakemberek is. Az utánfutó gumi téma a szakembereket nem, azonban a sofőröket megosztja. Ugyanis a szakértők azon az egybehangzó véleményen vannak, hogy érdemes mindig az adott évszakhoz passzoló abroncsot feltenni az utánfutóra is.

Ez azt jelenti, hogy a nagy hidegben a téli, a kánikulában pedig a nyári abroncs válik be. Az autótulajdonosok egy része azonban nem fogadja meg ezt a tanácsot. Sokan a négyévszakos utánfutó gumi mellett döntenek, a még a legjobb, ha már nem tartják be a hozzáértők tanácsát. Azonban egyesek másképp csinálják.

Például egész évben a téli utánfutó gumi van a járművön, ami nem egy okos dolog. Másoknál pedig pont fordítva van, hiszen még télen is a nyárival járnak. Ezen semmiképp sem érdemes spórolni. Szerencsére nem is szükséges, hiszen az utánfutó gumi megvehető a tutigumi.hu internetes boltban, ahol a vevők nagy örömére az árak kedvezőek. Remek választás ez a shop.

Kategória
Címkék