"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Miért jó a sok tv adás?

Legyen bőven tv adás

Legyen bőven tv adás

Amikor a nap végén gyakran fáradtan beszédülünk a fotelba, nem is vágyunk másra, csak hogy egy kicsit pihenésképpen végignézzük a különböző televíziócsatornák kínálatát. Ahány ember, annyiféle felfogás. Van, aki azt szereti, ha sok tv adás van terítéken, mert akkor kedvére válogathat. Már csak azzal eléggé tetemes idő telik el, ameddig lassan az összest végigkapcsoljuk, hogy kedvünkre való műsort találjunk.

Az sem kizárt, hogy valamelyik programnál elidőzünk egy keveset, aztán mintha mi sem történt volna, folytatjuk a váltogatást. De megéri, ha több tv adás van, mint amennyit nézni tudunk? Ez a döntés már csupán rajtunk múlik. A számos szolgáltató bőséges lehetőségeket nyújt a számunkra, és nem ritkán akár egyenként kiválaszthatjuk azokat a csatornákat, amiket nézni szeretnénk.

Lehet, csak néhány tv adás, de akár több száz között is keresgélhetünk. Akárhány csatorna is jön be, a lényeg az, hogy megfelelően képes legyen lekötni a figyelmünket, hogy addig se kelljen a mindennapok gondjaival foglalkoznunk.

Kategória
Címkék