"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Megannyi célra alkalmazható propoliszos méz

A méhszurok egy természetes anyag, aminek stabil és kellemes erdei, balzsamos illata van. Ezt a méhek növényi eredetű gyantaszerű anyagokból állítják elő, amelyeket a nyárfa, nyírfa, gesztenye és más fák rügyeiről, fiatal ágairól és leveleiről gyűjtenek.

A termék különböző színű lehet a növényi gyanta forrásától függően. A propoliszos méz meglehetősen összetett vegyület. A biológiailag aktív komplexet szerves savak, flavonoidok, vitaminok, antibiotikus anyagok, természetes vegyületek és több mint 25 nyomelem alkotja. A propoliszos méz antibiotikus, antimikrobiális, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, regeneráló és egyéb hasznos tulajdonságokkal rendelkezik. A propoliszt sikeresen alkalmazzák vágások, külső sebek és égési sérülések kezelésére.

A propoliszos méz tökéletesen növeli az immunitást és megvéd a megfázástól, az influenzától. Ez egy természetes antibiotikum, ami nem okoz mellékhatásokat. Webshopunk kiváló minőségű propoliszos mézet kínál, ami pozitívan befolyásolja az egészségét.

Kategória
Címkék