"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Mate 20 Lite tokok Huawei telefonokhoz

Egyedi telefontokok

Egyedi telefontokok

A 2019-es számítástechnikai statisztikák szerint, a Huawei hivatalosan is a legjobb telefonokat gyártja. Az elképesztően magas képernyőfelbontás, a gyors processzor, a csodás színek és az eszméletlen gyorsaság mind amellett szól, hogy Ön is ilyen modellt vásároljon.

Pont a sok pozitívum miatt fontos, hogy a készüléket maximálisan megvédje a mindennapos használatból fakadó sérülésektől. A jobbnál-jobb Mate 20 Lite tokok minősége vitathatatlan.

A prémiumtermék legtöbbje TPU anyagborítással került ki a gyártósorról, de ugyanúgy megtalálhatóak a szilikon és hibrid változatok is. A Mate 20 Lite tokok erősített sarkai elnyelik az ütközéseket, a mágnes-pánttal zárható fedelek pedig a képernyő biztonságáért felelnek.

Fontos kiemelni, hogy a Mate 20 Lite tokok tervezésekor azt is figyelembe vették, hogy a leggyakoribb incidensek fényképezéskor és videózáskor történnek, ezért a tokon üresen maradt a hely a kamera optikájának. Így nem kell kivenni egy vidám selfie vagy vicces videó készítésekor sem.

Kategória
Címkék