"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A kutya láz kellemetlen állapot

Kutya láz

Szomorú látvány, ha egy kutyus egész nap gubbaszt és semmi kedve a játékhoz. Előfordulhat, hogy szinte semmit sem eszik és sétálni sem akar. Ez arra utalhat, hogy a kutya láz miatt romlott le az állapota.

A tünetnek rengetegféle oka lehet, ezért nem könnyű eldönteni, hogy milyen kezelésre van szükség. Nem muszáj azonnal az állatorvoshoz rohanni, ha van otthon valamilyen gyógynövényes keverék. A Fito-Store weboldalán hatalmas kínálatból lehet válogatni. A megfelelő készítmény kiválasztásával mérsékelhető a kutya láz.

Elképzelhető, hogy így erőre kap a kedvenc. A por azon az elven működik, hogy nem szabad teljesen megszüntetni a fájdalmat, mert az állat így lehet tisztában azzal, hogy kímélnie kell magát. Az adagolás egyáltalán nem nehéz, hiszen néhány grammnyi port kell belekeverni az ételbe. A hatóanyagok hamarosan felszívódnak.

A kutya láz remélhetőleg mérséklődik az idő múlásával. Érdemes az immunrendszer erősítésével hozzájárulni a kezeléshez. Ha néhány nap elteltével sem javul az állapota, akkor tárcsázni kell az állatorvost.

Kategória
Címkék