"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Kényelmesen viselhető baba arany fülbevaló

baba arany fülbevaló

Baba arany fülbevaló

Amikor egy család új taggal bővül, a rokonok olyan dolgot igyekeznek beszerezni számára, ami a világban való boldogulást már az első hónapokban is megkönnyíti. A sok pelenka és ruha mellett, kedves ajándék a baba arany fülbevaló is, hiszen napjainkban is népszerű a fül kifúrása, akár már az első napokban.

Azonban a baba arany fülbevaló kiválasztásánál néhány dologra oda kell figyelni. Igaz, hogy egy ilyen pici fülcimpához nem kell nagy ékszer, de azért érdemes figyelembe venni azt is, hogy a fülbevaló akár a tinédzserkorig rajta lesz a család hercegnőjén.

Ezért jó, ha a kiválasztott modell a növekedés során nem válik kellemetlen viseletté. Ékszerboltunkban és webáruházunkban a 14 karátos baba arany fülbevaló kínálatban rengeteg változatra bukkanhat.

Az egyszerű karikától kezdve, a franciazáras kövekkel ékesített modellekig bőven van miből válogatnia. Készítésükkor a szakemberek odafigyeltek arra, hogy a zárak ne akadjanak bele semmibe és az ékszer valóban kényelmes legyen a kisbabáknak. Ékszereinkre csere- és visszafizetési garancia is jár, az 1 éves jótállás mellett.

Kategória
Címkék