"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Jó védelmet nyújt a kültéri betonfesték

Festékek széles választéka

Festékek széles választéka

Az épületeken a betonelemek masszívnak számítanak, viszont a megjelenésük elég ridegnek tűnik. A betonfesték kiválóan alkalmazható kültéri felületek festésére. Vékony védőréteget képezve feldobja az egész épület arculatát. A beton esetében fontos gondoskodni a megfelelő burkolatról, mert így sokkal hosszabb lesz az élettartama.

A kültéri betonfesték jól bírja az időjárás viszontagságait, de csak egy darabig. Ha észrevesszük, hogy elkezdett kopni, akkor érdemes újra lefesteni az adott felületet, mert így meg lehet akadályozni, hogy a betonon repedések keletkezzenek, a nedvesség és az erős napsütés hatására.

A betonfesték a speciális összetevőinek köszönhetően jól bírja az UV sugarakat, még a legnagyobb nyári kánikulában is, ezért tartós bevonatnak számít, ám ne feledkezzünk meg arról, hogy minden esetben legalább 2 rétegre lesz szükség.

Hogyha ennél tartósabb védelemre van szükség, akkor a betonfesték helyet nemesvakolatot érdemes használni, ami szintén részét képezi a felujitaswebaruhaz.hu kínálatának.

Print Friendly, PDF & Email
Kategória
Címkék