"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Jó, ha kéznél van több telefon töltő

telefon töltő

Telefon töltő

Az okoseszközök megjelenésével együtt felmerült a folyamatos töltés problémája is. Ami a telefonokat illeti, az idősebbek még emlékezhetnek azon régi mobilkészülékekre, amelyek napokat, gyakran még egy teljes hetet is könnyedén kibírtak egyetlen töltéssel. Ennek mára egyértelműen vége, ugyanis a nagy képernyő, a folyamatosan használt applikációk csak úgy szívják el az áramot. A gyártók ezért rukkoltak elő a telefon töltő többféle kivételével.

Abból adódóan, hogy a mobiltelefont nemcsak odahaza használjuk, hanem szinte mindenhol, ezért elég gyorsan a merülő jelzés figyelmeztetésére kaphatjuk fel a fejünket. A probléma orvoslására szolgálhat, ha az autóban, irodában ugyanúgy van telefon töltő, mint odahaza a szekrényen. Az állandó rohanás miatt az idő meghatározó tényező.

Pontosan ezért születtek meg azok a gyors áramátvitelre szolgáló típusok, amelyek képesek 0-ról 80 %-ra tölteni az akkumulátorokat alig több mint félóra alatt. Természetesen a telefon töltő mindezt maximális biztonsággal végzi el, a túlterhelés és túlmelegedés elkerülése mellett.

Kategória
Címkék