"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Gyermek nyakpárna a kényelmes pihenéshez

gyermek nyakpárna

Gyermek nyakpárna

A rendszeres utazások nagyon sok esetben komolyan megterhelőek, fárasztóak lehetnek. Nem meglepő tehát, ha ezek során igyekszünk kicsit pihenni és elengedni magunkat. A felnőttek mellett, a kicsik olykor még kevésbé bírják elalvás nélkül a többórás autózást, buszozást vagy vonatozást. A gyermek nyakpárna ilyenkor kimondottan fontos kiegészítőnek számít.

Amennyiben számítunk arra, hogy márpedig lesz egy kis szunyókálás, akkor minden esetben kapjon helyet a csomagban! Aki ébredt már úgy, hogy teljesen el volt gémberedve a nyaka és komoly fájdalmai voltak, az tudja, hogy ez mennyire kellemetlen érzés. A gyermek nyakpárna gondoskodik a gerinc egyenes vonalának megtartásáról, ezzel elejét véve az ébredés utáni kellemetlen állapotoknak.

Minden használatot követően visszanyeri az eredeti alakját és egyszerűen tisztítható. A gyermek nyakpárna felületén található mesehősök pedig egyértelműen kedvelté teszik a picik szemében kiváló képességekkel bíró terméket. Mérjük fel az utazunkshop.hu oldal teljes kínálatát, majd válasszunk személyre szabottan a felnőtt és gyermek nyakpárna között!

Kategória
Címkék