"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Ismerje meg a rose aranyat!

Rose arany

Az ékszereket általában mindenki kedveli, főleg a hölgyek szívéhez állnak közel. Természetesen ezen a téren is jelen vannak a különféle megnevezések. Ön tudja-e azt, hogy a brill gyűrű mit takar valójában? Nos, ha a gyémántkövesre tippelt, akkor eltalálta, hiszen a brill nem jelent mást, mint gyémántot. Ez a típusú gyűrű valóban a gyűrűk királynője, hiszen rendkívüli szépsége és értéke felülmúlhatatlan.

Kiváló ajándék minden alkalomra, azonban az eljegyzésre mondhatni kötelező. Szerencsére ez ma már mindenkinek elérhető, hiszen a brill gyűrű teljesen megfizethető áron is megvásárolható. A whiteandblack.hu webáruházban minden zsebnek való darab fellelhető, az egészen olcsóktól kezdve a borsosabb árú különlegességekig bármi jelen van. A brill gyűrű vásárlása igazán megéri, hiszen a gyémánt értéke és szépsége tagadhatatlan, évtizedek múltán is tündököl. Bármilyen színű nemesfémmel kombinálható, csodálatos a fehér, a sárga és a rose, vagyis rózsaszín árnyalatú arannyal is.

Úgy tartják, hogy nem minden arany ami fénylik, ez viszont nem igaz, hogy az arany csak sárga színű lehet. Mégpedig azért, mert például a rose arany szintén az. Manapság háromféle fő árnyalatát különböztethetjük meg az aranynak: a klasszikus, természetes sárga, az ezüsttel vagy palládiummal “készült” fehér, és a különleges szépségű rózsaszín. Sokan feltehetik a kérdést, hogy arany ez egyáltalán? Igen! Ez is az, a jelentése úgy írható le, hogy az arany és réz szín ötvözése, az egyedi és különleges összhatásként.

Ez a több száz éve létező, az orosz birodalomban vörös aranyként nevezett színötvözet napjainkban reneszánszát éli. A rose arany ékszerek egyszerűen fantasztikusak. A roppant érdekes színű fémet kiválóan lehet kombinálni a különböző drágakövekkel, például a gyémánttal. A nagyon divatos rose arany ékszerek a White & Black kínálatából is megvásárolhatóak, ahol hatalmas választék van jelen, nagyon jó áron. Eljegyzésre is nagyon trendi az ilyen árnyalatú gyűrű. Tartson Ön is lépést a divattal és válasszon csodálatos ékszereket!

Kategória
Címkék