"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az alumínium párkány többféle stílusba is beleillik

Alumínium párkány

Új, modernebb külsőt szeretne adni a házának? Esetleg most épül az álomotthona? Egyik esetben se feledkezzen meg a párkányokról, hiszen ezek hiánya jelentősen leronthatja az összképet, illetve akkor is megborul a harmónia, ha nem megfelelő darabok kerülnek felhelyezésre.

Az alumínium párkány jó alternatíva lehet, hiszen a szürke, fémes színe minden típusú ablakhoz, valamint mindenféle falszínhez illik. Ugyanakkor, az alumínium párkány remekül beilleszthető a modern és a klasszikus stílusba egyaránt, így bármilyennek is álmodja meg a háza külső megjelenését, ez a termék bátran alkalmazható.

A www.ablak-parkany.hu oldalon azt is megtudhatja, hogy miként kell meghatározni a helyes méretet, ami funkcionálisan és esztétikailag is megfelel az alumínium párkány szerepének. Hiszen fontos, hogy pontosan fedjen, ne legyen túl kicsi, de ne is lógjon túl, továbbá stabil legyen, hogyha szeretnénk például egy virágcserepet vagy ládát elhelyezni rajta, akkor ne csússzon és ne boruljon le róla az alumínium párkánnyal együtt.

Kategória
Címkék