"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Irodaházak rangos üzleti címeken

Cáci út kiadó iroda

Cáci út kiadó iroda

Vállalkozásunk számára kiemelkedően fontos a megnyerő cégarculat. Az első benyomás, melyet partnereinkre gyakorlunk az üzleti életben döntő hatással bírhat egy tárgyalás kimenetelét illetően. Egy impozáns üzleti cím elegáns és professzionális kisugárzást biztosít vállalkozásunknak, csupán székhely címünkkel lenyűgözhetjük leendő ügyfeleinket.

A Regus irodaház jól csengő üzleti címet biztosít számunkra, a város közlekedési csomópontjain, frekventált helyszíneken. Közkedvelt pesti és neves budai irodaházak egyaránt a széles választékát képezik a Regus kínálatának, ám igény esetén világszerte választhatunk székhelyet, valamint helyi telefonszámot 3.000 helyszínen, 120 ország, 900 városában.

A Regus által kínált szolgáltatott irodák elegáns atmoszférával rendelkeznek, ergonomikus bútorokkal berendezettek, technikailag teljesen felszereltek. Ha álmunk az üzleti központnak számító Váci úton a váci út kiadó iroda kínálatából válogatni, a Capital Square irodaházban a Regus kiváló teljesen felszerelt irodákat biztosít számunkra.

A nívós üzleti címek közül a Kossuth téren fellelhető President Centre, a Rákóczi úton az Emke irodaház, Budára tekintve pedig az Alle Corner „A” osztályú irodaház, vagy az Óbuda üzleti negyedében fellelhető Óbuda Gate elérhető a Regus által a számunkra. A Regus irodaházakban képzett recepciósok kezelik dedikált telefonhívásainkat, továbbítják igény szerint üzeneteinket. Kedvezményesen vehetünk igénybe konferencia-, tárgyalótermeket azonnali hozzáféréssel, változatos bérlési lehetőséggel.

Kategória
Címkék