"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Igen hatékony a pattanás elleni krém

Pattanás elleni krém

Senki nem szereti, ha pattanások jelennek meg az arcán. Ilyenkor minél hamarabb gondoskodni kell a probléma megszüntetéséről. A pattanás elleni krém látható eredményt hoz, a kiváló hatóanyagainak köszönhetően. Már néhány óra elteltével észrevehető a változás.

A bőr nem lesz annyira piros, illetve csökken a duzzanat mérete. Elkerülhető az is, hogy a közelben lévő pórusok is elduguljanak, majd begyulladjanak. A pattanás elleni krém fertőtleníti az adott helyet, ami egy kissé csíp, de nem fájdalmas.

Gátolja a faggyúképződést, tehát a későbbiekben kisebb valószínűséggel térnek vissza a pattanások. Az a legelőnyösebb, ha éjjel, lefekvés előtt történik a pattanás elleni krém használata, mert így van elég ideje arra, hogy kifejtse a hatását.

Reggel pedig nem szabad elfelejteni a lemosását. Az Oktogon Pharma weboldalán kedvező feltételekkel lehet megvásárolni, ezért itt éri meg leadni a rendelést. A nagy kozmetikai cégek kínálatából többféle változatban is megvásárolható. Az átvételére személyesen is sor kerülhet a gyógyszertárban.

Kategória
Címkék