"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Igen elegáns Oakley női napszemüveg

Oakley női napszemüveg

Oakley női napszemüveg

A szem megóvása a káros ultraibolya-sugarak ellen nagyon fontos. Miért ne párosulhatna eme hasznos jellemző mellé a könnyed elegancia is?

Merthogy az Oakley női napszemüveg mindezen tulajdonságokat egyesíti, de ez még nem minden, ugyanis amellett, hogy egy igen stílusos, UV-védelemmel ellátott modellről van szó, még polarizált is. Ez az Oakley női napszemüveg lencséjét és keretét tekintve egyaránt barna színű, divatos vonásai pedig igazán vonzóvá teszik a gyengébbik nem képviselői számára.

Polarizáltságának köszönhetően minimalizálja a nedves felületekről való fényvisszaverődést és csillogást, ezért viselése különösen ajánlott autóvezetés alkalmával, különböző vízparti tevékenységek végzése közben, illetve sportoláshoz.

Az Optikalandnál jelenleg kizárólag ez az egyetlen modell áll rendelkezésre, ami a szóban forgó világmárkát illeti. Így is nyugodt szívvel állítható, hogy sokak számára tökéletes választás lehet a kínálatban található Oakley női napszemüveg, hiszen ez egy igen különleges, divatos darabnak számít.

Kategória
Címkék