"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Hatékony korpásodás elleni sampon természetes összetevőkkel

Korpásodás elleni sampon

Korpásodás elleni sampon

A haj korpásodása nagyon kellemetlen tud lenni. Egyrészt, mert viszket a fejbőr, másrészt mert nagyon ápolatlan kinézetet kölcsönöz. Amennyiben Ön is ezzel a problémával küzd, és szeretne egy hosszú távon is hatékony megoldást, akkor a Goloka webáruház korpásodás elleni sampon kínálata a segítségére lehet.

Ugyanis az itt megrendelhető termék korpásodás ellen nemcsak pillanatnyi megoldást nyújt, vagyis nemcsak a már felhámlott bőrréteget távolítja el, hanem természetes összetevőivel kezeli a fejbőrt, így megszüntetve a probléma okát is.

A sampon margosa vagy más néven neem kivonat hozzáadásával készült, ami az egyik legerősebb antiszeptikus hatású növény. A másik összetevője a tannin, ami szintén természetes eredetű, és magas hatásfokon képes eltávolítani a fejbőrre ragadt korpát.

E két natúr alapanyag együttese pedig heti kétszeres alkalmazással is látványos eredményt fog hozni. Vegyen Ön is végleg búcsút a korpától a Margosa korpásodás elleni sampon segítségével, melyet a www.goloka.hu weboldalon rendelhet meg!

Kategória
Címkék