"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Hamar kivitelezhető a Ryanair bőrönd vásárlás

Ryanair bőrönd vásárlás

Becses és értékes tárgyainkat szeretjük utazás közben is magunk mellett tudni, ezért ezeket egy olyan utazótáskába helyezzük el, amit még a repülőgép utasterébe is felvihetünk.

Persze minden légitársaságnál más-más szabályok vannak érvényben és amennyiben a Ryanair géppel történő utazást választja, akkor a Ryanair bőrönd vásárlás minél hamarabb meg kell történjen. Ennél a szolgáltatónál a kézipoggyász mérete 55x40x20 cm, a súlya pedig 10 kg lehet. Egy ilyen koffert nyugodtan fel lehet vinni a gépre, így nem kell idegeskedjünk a számunkra kimondottan értékes tárgyak miatt. Ott lesznek, ahol mi. A Ryanair bőrönd vásárlás könnyen kivitelezhető a marchborond.hu webáruházban, tehát ide látogasson el ennek érdekében!

A bőröndök minőségét hűen tükrözi az ötéves garancia, ami mindegyik mellé jár. Gyakorlatilag, ha egy ilyen darabot beszerez valaki, elmondhatja, hogy sok évre vásárolt, mert annyira tartósak, színvonalasak. Bőröndvásárlás esetén egy kiegészítőt 20%-os kedvezménnyel szerezhet be, ami automatikusan levonásra kerül a kosárban.

Kategória
Címkék