"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Hamar gazdára talál az eladó lakás Budapest 7. kerületében

eladó lakás Budapest 7. kerület

Eladó lakás Budapest 7. kerület

Fővárosunk belvárosa napjainkra lenyűgözően élettel telivé vált, nyüzsgő helyszínné nőtte ki magát. Néhány évtizeddel ezelőtt, még nem ez volt a jellemző, de a kocka fordult és új szelek fújdogálnak. Ezért nagyon vonzó lehet az eladó lakás Budapest 7. kerület, Erzsébetváros vagy Ligetváros területén, elsősorban a fiatalabb korosztályba tartozóknak.

De ezt nemcsak hazánk fiai és lányai vették észre, hanem a külföldi turisták is, aminek köszönhetően egyik kiemelt célponttá vált a fővárosunk. Ezért talán nem véletlen, hogy lépten-nyomon idegenekbe lehet itt botlani, ami az ingatlanok árára is erősen rányomta a bélyegét.

Különösen a befektetni vágyók között népszerű ez a környék, ezért az eladó lakás Budapest 7. kerületében általában rövid időn belül gazdára talál, hiszen az itt található ingatlanokat szinte bármikor bérbe lehet adni a hazánkba látogatóknak. Otthonlétesítésére azonban a környék egyes utcái nem feltétlenül javasoltak, hiszen szinte éjjel-nappal nyüzsgés és bulizás folyik számos helyszínen.

Kategória
Címkék