"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Flipchart gyerekeknek tervezve

Flipchart többféle méretben

Flipchart többféle méretben

Hogyha szülőként boldog gyerekkort szeretnénk a csemetéinknek, akkor érdemes mindent bevetni annak érdekében, hogy soha ne unatkozzanak.

De ezt valahogy úgy kell megoldani, hogy a lurkók az önfeledt szórakozás közben ne törjenek borsot az orrunk alá. Ez talán lehetetlen feladatnak hangzik, viszont néhány egyszerű eszközzel, mint amilyen a flipchart is, könnyedén megvalósítható. Amikor előtör belőlük a művész, akkor a környezetük minden apró centije a festővászon.

Viszont az bizonyára nem fogja felvillanyozni a szülőket, hogyha a frissen festett falat vagy az új tapétát összekenik zsírkrétával vagy színes ceruzával az ifjú művészek.

A flipchart táblára azonban kényük-kedvük szerint rajzolhatnak vagy egyszerűen csak firkálhatnak, hiszen ezzel nem tesznek kárt semmiben a lakáson belül. A szabadban is lehet használni, ha esetleg az udvaron kapja el őket az alkotási vágy. A flipchart oktatóeszközként használható otthon és az iskolákban egyaránt. A törlése egyszerűen és tisztán történik. Nem kell nedves szivacs és por sem keletkezik.

Kategória
Címkék