"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A Glitza csillámtetkó sikere

Glitza csillámtetkó

A 7-12 éves lányok már nagyon várják, hogy olyan érdekes ékszereket és kiegészítőket hordhassanak, mint a felnőttek. A ruhák és saját maguk dekorálását már most elkezdhetik a Glitza csillámtetkó szettel.

A csomagban egy egész felszerelést kapnak, amivel megvalósíthatják az álmaikat. Akár lovat vagy macit is varázsolhatnak a bőrükre és a ruhájukra. Kedves, szép formák, élénk színek és persze csillogás várja őket minden mennyiségben.

A csillámtetkó elkészítése nem annyira bonyolult, de egy kis kézügyességet azért igényel, főleg akkor, ha többféle színnel szeretné megvalósítani a kiválasztott mintát. Egy 7 évesnek ez kihívás, de már egy 10-12 évesnek könnyedén megy. A tanulás folyamata a szórakozás része.

Az ügyességük újabb vetületével ismerkedhetnek meg a gyerekek és a sikerélmény nem marad el még akkor sem, ha pontosan nem olyan lesz az első csillámtetkó, ahogyan szeretné. Ez ösztönzi majd őket arra, hogy a következő még jobb és még érdekesebb legyen, mint az első. Remek ajándék lehet ez számukra.

Kategória
Címkék