"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A figyelemfelkeltő Daniel Wellington óra

Daniel Wellington óra

Színes egyéniségét a ruháin és a kiegészítőin is szereti megcsillogtatni? A Daniel Wellington óra remek társ lehet a kiváló stílusérzéke kinyilatkoztatásában, tehát érdemes lehet egy vagy több ilyen márkájú ketyegőt beszereznie.

Hiszen a Daniel Wellington óra minden darabja olyan egyedi külsőt kapott, amiről azonnal felismeri mindenki, aki kicsit is jártas az órák világában, hogy milyen modellről van szó. Azonban a színes szíjakkal ellátott időmérőket nem mindenki tudja viselni, ehhez kell egy kis extravagancia és bátorság is.

Az extravagancia azért, hogy a különleges kiegészítő passzoljon a ruházattal, a bátorság pedig azért, hogy merjen feltűnő lenni. Ugyanis egy Daniel Wellington órával a karján senki sem marad észrevétlen, tehát, ha el szeretne bújni a tömegben vagy beolvadna egy társaságba, akkor ez nem lesz megfelelő.

Ugyanakkor, ha szívesen hívja fel magára a figyelmet és emelt fővel viseli az csodálkozó tekinteteket, akkor még a piros-fehér csíkos Daniel Wellington óra is tökéletes lesz Önnek.

Kategória
Címkék