"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Élvezhető, hosszútávon is tartható diétás étrend

Diétás étrend

Sokaknak a fogyókúra egyet jelent a koplalással és a különféle élelmiszerek, alapanyagok megvonásával, azonban ezek a személyek nem is tudnak pozitív eredményekről beszámolni. Ugyanis ahhoz, hogy hosszútávon is meg lehessen tartani az elért álomalakot, a diétás étrend nem szólhat kínokról és szenvedésről.

A titok, hogy olyan személyre szabott diétás étrend kell megalkotásra kerüljön, ami megfelel a célszemély terveinek eléréséhez, de ugyanakkor nem tilt semmit. Mértékkel belefér az édesség és szénhidrát is, illetve ezeket úgy lehet beintegrálni az életmódváltásba, hogy egészséges alternatívákkal helyettesíti.

Csoki helyett jöhet egy protein szelet, sütemény helyett pedig a fehérjés palacsinta, ezáltal az ínyencségek utáni vágy kielégítésre kerül, de a diétás étrend sem lesz felborítva. Sőt, a fehérje kimondottan előnyös, ha valaki fogyni, formásodni akar, így ha ezen ételek táp- és kalóriaértékét is beleszámolja a napi adagokba, akkor még kimondottan jót tehet a céljainak elérése érdekében. Kérjen szakértői segítséget és akkor a diétás étrend is élvezhető lehet!

Kategória
Címkék