"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az autóüveg speciális alkatrész

Télen könnyen megrepedhet

Ha a régebbi gyártású autónk meglévő üvegfelületei karcosak vagy bemattultak, elegendő lehet akár a polírozás is, hogy visszanyerjük eredeti, gyári minőségét a lámpáknak és szélvédőnek. A fényszóró polírozás Budapest összes kerületében, több tucat helyen elérhető az autouvegek.hu jóvoltából. A fényszórók ma már nem üvegből készülnek. Mivel az üveg könnyen sérül és betörik, a gyártók átálltak a műanyagra, mivel a polikarbonát lámpaburák sokkal időt állóbbak, nem karcolódnak, ráadásul nagyszerűen ellenállnak az esetleges kőfelverődéseknek.

Sajnos az UV sugárzás idővel kárt tesz bennük, így matt lesz burkolat. Az fényszóró polírozás Budapest városába ebben segíti az autósokat. A polírozás hatékony megoldást nyújt a lámpák felújításában. A matt lámpa kifakul, ezáltal veszít a fényszórási képességéből, vagyis rövidebb távon világítja meg az utat. A polírozás következtében speciális wax kerül felvitelre, ami hosszú ideig megőrzi a lámpák gyári minőséget.

A fényszóró polírozás Budapest városán kívül, az országos szervizhálózaton keresztül is, számos városban elérhető. A műszaki vizsgán komolyan odafigyelnek a különböző autóüvegek állapotára. A jogszabályok szerint, a gépjárművek szélvédőjének is sértetlennek kell lennie ahhoz, hogy az semmilyen módon ne befolyásolja a sofőr kilátását. A szélvédő javítás Szigetszentmiklós településen is elérhető. Ebben a szervizben a járművek minden üvegfelületével foglalkoznak.

Egyaránt vállalnak minőségi cserét és egyéb szakszerű javítási eljárást, például polírozást. Amennyiben Ön a közelben él és aktuális lenne a szélvédő javítás Szigetszentmiklóson, bátran vigye el az autóját, mivel a szervizben rutinos, tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik bármilyen helyzetet képesek hatékonyan és gyorsan megoldani! Akár a karcos szélvédő, akár repedt üveg rontja a kocsiból való kilátást, az ügyes kezű mesterek gyorsan orvosolják a problémát, a legjobb tudásuknak megfelelően. A szélvédő javítás Szigetszentmiklós területén az autóüveg felületeit a lehető legnagyobb gondossággal javítják meg.

Kategória
Címkék