"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Elektromos fűtőpanel ritkán használt helyiségekbe

Elektromos fűtőpanel

Elektromos fűtőpanel

Több olyan helyiség lehet egy nagyobb lakásban, amelyeket nem fűtünk folyamatosan, mert keveset tartózkodunk bennük. Ilyenek lehetnek az előszobák, hobbiszobák, fürdők, télikertek. Amennyiben mégis szükség van arra, hogy bizonyos ideig meleg legyen bennük, akkor előkerülhet a szekrény mélyéről az elektromos fűtőpanel. Ez a berendezés pillanatok alatt kifejti hatását az adott helyiségben. Elég csak beállítani a megfelelő helyre, csatlakoztatni a hálózatra és bekapcsolni.

El van látva túlmelegedés elleni és cseppvédelemmel egyaránt. Az elektromos fűtőpanel teljesen biztonságosan alkalmazható. Megtérülő befektetésnek számít, de nem alkalmas fő fűtési rendszernek. Ezt nem árt figyelembe venni. Fokozatmentes termosztát van beleépítve, így szabályozni tudjuk a működését és energiatakarékos módon használhatjuk.

Kerüljön vásárlásra az elektromos fűtőpanel, és tapasztaljuk ki előnyeit. Nem fog zavarni az üzemelése, mert nagyon csendes. Személyesen és online módon egyaránt megvásárolhatjuk, és a kiszállítást követően próbára tehetjük.

Kategória
Címkék