"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Ékszerként is megállná a helyét a kerámia toll

Kerámia toll

Trendi kiegészítők nemcsak ékszerek lehetnek, és ez egy nagyon izgalmas dolog. Ma a modern kiegészítők közé a kerámia toll is besorolható, ami feltételek nélkül lehet bárkié. Nevét a betét csúcsában található golyó miatt kapta, ami acél helyett, kerámiából készült. Igen elegáns borítást kapott, amitől igen divatos a megjelenése.

Tanulók és üzletemberek kedvenc íróeszköze, ami egy vizes bázisú tinta és rendkívül kemény kerámia golyóból tevődik össze. A kerámia toll egybefoglalja a töltő-, a golyós- és a filctoll tulajdonságait. A hegyben lévő golyó csak pár helyen van felfüggesztve, ezért nehezen kopik, viszont rendkívül barázdált, ami a tinta tökéletes eloszlatásában segít.

Több színben kapható, általában kék, fekete, piros és zöld, de olykor lehet lila tintával is kapni. Könnyed vele az írás, de nehezebben szárad, mint a golyóstoll. Mindent egybe vetve kiváló író alkalmatosság a kerámia toll, mindazonáltal nemcsak a tinik kiváltsága, hanem az idősebb korosztály is bátran használhatja. Vegye kezébe és soha többé nem akar majd mással írni!

Kategória
Címkék