"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Egyedi ízt biztosít a menta szirup

Menta szirup

Menta szirup

A nagy kánikulában rengetegen szívesen döntenek a hűsítő limonádé mellett, legyen szó az egyszerű változatról vagy arról a specialitásról, ami valamilyen más alapanyagot is tartalmaz. A teljes relaxáció és hűsölés a menta szirup segítségével érhető el, ami ezeken kívül még egyedi ízt is biztosít.

A pultosok is úgy vélik, hogy a menta szirup kellékre épülő limonádé a nyár legkedveltebb itala, íze, színe és hűsítő jellege miatt. Ez a fajta sűrítmény teljes mértékben alkalmas alkoholos, valamint alkoholmentes italok elkészítéséhez. Főként a mojitóra kell gondolni, ami esetében jobban jár az ember, ha nem a cukorszirupot választja, hanem a menta szirup hozzávalót. A valóban egyedülálló íz akkor adott, ha a menta szirup háromféle mentalevélből készül el, adalék, ízfokozó, cukor és színezék nélkül.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy csakis a friss mentalevélből főzött termék egészséges, ami nem hiányozhat egyetlen bár pultjából sem. Olyan helyeken, ahol ez nem található meg, segíteni tud a www.gourmania.hu, ahonnan megrendelhető.

Kategória
Címkék