"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Dell R720 kiváló hatékonysággal

Minőségi használt szerverek

Minőségi használt szerverek

Ha a megbízhatóságot vesszük alapul az adattárolás és elérés szempontjából, akkor elengedhetetlen egy nagyteljesítményű szerverközpont kiépítése.

Ezt minden vállalkozás az igényeihez megfelelően igazíthatja. A Dell R720 modellek kiemelkedően jó választásnak bizonyultak már számtalan esetben, mivel kiemelkedő teljesítményt és skálázhatóságot biztosít. Többféle konfigurációs opcióval rendelkezik, amibe beletartozhat, akár 2 Intel Xeon sorozatú processzor is.

Ha már megvan a megfelelő teljesítmény, akkor a karbantartásról is gondoskodni kell. A serverelite.hu kiváló szolgáltatást biztosít, ami igazán hasznos azoknak a cégeknek, amelyek nem szeretnének sokat bajlódni a szerverek karbantartásával. Az így fellépő hibákat gyorsan ki lehet küszöbölni, a céges ügyintézés hatékonysága érdekében.

Csupán egyetlen darab Dell R720 szerverben 768 GB RAM található, ami biztosítja az adatok villámgyors elérését, mivel így a rendszernek nem kell mindent újra betöltenie. A Dell R720 két Gigabit NIC porttal is el van látva, nem beszélve a négy PCIe 3.0 bővítő helyről.

Kategória
Címkék