"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A bordűrök rendkívül hasznosak

Ezek a nagyszerű termékek régebben a mennyezet és a tapéta között helyezkedtek el, viszont napjainkban akár az ablakok és az ajtókeretek körül is használják. A bordűrök kétféle felület között határvonalat jelentenek.

Egyedi dizájnelemként szolgál

Többféle mintázatban és méretben kaphatóak az üzletekben. Lakása, otthona bármelyik helyiségébe tökéletesek lesznek, legyen szó a hálóról, a gyerekszobáról, a nappaliról vagy a fürdőről, esetleg a konyháról.

Nagy előnyeihez sorolható, hogy a kifestett szobákba vagy az előzőleg felhelyezett tapétákra nagyon könnyedén felragasztható, minden gond nélkül. Erre minden alkalommal speciális ragasztót használjon! A bordűrök kedvező áron szerezhetőek be, így mindenki hozzájuk juthat.

A gyerekeknek különféle mesefigurákkal díszített darabokat találhat, amelyek mindenképp fel fogják dobni szobájukat. Megtalálhatóak még modern, klasszikus valamint egyedi kivitelben is. Minden helyiségbe kiválaszthatja tehát az odaillő darabokat, aktuális mintázatban és nagyságban, az óriási termékkínálatból.

Kategória
Címkék