"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Bojler javítás profi szakemberrel!

Bojler javítás

Bojler javítás

Mi a teendő, ha a bojlerből csak hideg víz folyik? Eszébe ne jusson újat venni, inkább keressen egy jó szakembert és javíttassa meg. Ha mégsem javítható, még mindig vehet újat, amit a szerelő be is szerel Önnek.

Legyen optimista, ez a legrosszabb lehetőség, ha viszont a szerelő megjavítja, még évekig működhet, és az anyagi ráfordítás is jóval kevesebb. Olasz és hajdú villanybojlerek javításával foglalkozik Simon Gyula háztartási gépszerelő is, aki sok-sok éve végzi e tevékenységet, mely idő alatt minden csínját-bínját kitapasztalta ezeknek a gépeknek. Minőség, szakértelem, kedvező ár, és hívható még hétvégén is, kell ennél több? Budapesten és vonzáskörzetében dolgozik és ügyfelei elégedettek, mert megbízható és pontos.

A telefonos hibabejelentés alkalmával előre egyeztetett időpontra érkezik és amennyiben lehetséges, azonnal megjavítja a szerkezetet, ha anyagbeszerzésre is szükség van, új időpontban fognak megegyezni. Hogy hol lehet elérni? Keresse tartalmas weboldalát az interneten, ahol a telefonszámát is könnyedén megtalálja!

Kategória
Címkék