"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az esős napokra 3D puzzle kiváló

3D puzzle

3D puzzle

A játékok széles választéka kapható a jatekgyerekeknek.hu webáruházban. 3D puzzle, bicikli, szánkó, bob, csúszka, traktor, baba, babaház és még számos egyéb szórakoztató termék vásárolható meg. A kreatív termékeken kívül, a zene- és rajzképességeket elősegítő dolgok is megkaphatóak.

Érdemes már kicsi korban felmérni, hogy mihez van tehetsége, ami általában könnyen kiderül, hiszen abban a legjobb, amit szeret csinálni. A kirakós játékok által nagymértékben fejlődhet a térlátás, a türelem és a logikus gondolkodás.

Észre sem veszik a gyerekek és a játszva tanulnak. Ezért is érdemes inkább a hagyományos játékok használata, mint a számítógép folytonos használata. A szabadidős tevékenységek és a rendszeres mozgás is elérhető biciklivel, görkorcsolyával és hasonló eszközzel.

A 3D puzzle pedig az esős időszakokban lehet kiváló időtöltés. Érdemes bevásárolni azokból a termékekből, amelye a kicsi javát szolgálják. Amennyiben van egy kis idejük a szülőknek, akkor őket is leköthetik az egyszerű kirakósok.

Kategória
Címkék