"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az autómentő segít Önnek

Atuómentő

Elakadt valamerre az úton itthon vagy netalán külföldön? Nem kell pánikba esni, autómentő cégünk azért jött létre, hogy ilyen esetekben tudjon segíteni a rászorulóknak. Sajnos, előre nem lehet tudni, mikor történik meg a baj, és amikor már bekövetkezett, nem lehet mit csinálni, csak autómentőt hívni.

Mivel egyik autó sem megy magától, kell valami, ami levontatja az útról és elszállítja azt szerelőműhelybe. Speciális esetekben pedig segít a mélygarázsból való mentés.

Ezt a szolgáltatást cégünk garantálja Önnek úgy belföldön, mint külföldön. Az ilyen esetekben munkatársaink egy speciális alacsony építésű autót használnak, hisz az épületek belmagassága sok esetben nem teszi lehetővé, hogy a hagyományos autómentő géppel siessenek a helyszínre.

Keresse meg cégünket, és ha baj van, hívjon minket bátran, az év mind a 365 napján a rendelkezésére állunk, a nap 24 órájában. Nálunk munkaszüneti vagy ünnepnap sincs, bármikor elérhet minket, hiszen sosem lehet tudni, mikor és hol üt be a baj! Az autómentő segít Önnek!

Kategória
Címkék