"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Állítható magasságú gurulós állványok

Bérelhető állványok

Bérelhető állványok

A magasabb épületek felújítása, felépítése lehetetlen lenne állványzat nélkül. A gurulós állványok otthoni környezetben is rendkívül előnyösnek számítanak.

A magas mennyezetet nehézkes elérni, ám a gurulós állványok révén már sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, ráadásul a munkát is jelentősen megkönnyíti. Érdemes mindent bevetni annak érdekében, hogy kevesebb energia befektetéssel növeljük a hatékonyságot.

Erre tökéletesen alkalmasak a Layher termékek. A kidolgozottságon jól látszik a több évtizednyi tapasztalat. Az alapos tervezésnek köszönhetően pedig rendkívül merev, stabil szerkezetet kapunk az összeszerelést követően. A bomba biztos gurulós állvány a munka végeztével néhány egyszerű mozdulattal szétszerelhető és máris szállítható.

Azért senki ne bízza el magát, amikor egy ilyen nagyszerű gurulós állványon dolgozik, mert az egyenetlen talajon ez is felborulhat, ezért kiemelten fontos odafigyelni az elhelyezésére a biztonság miatt. Azért, hogy ne guruljon el, miközben rajta vagyunk, le kell nyomni a kerekek mellett található fékeket.

Kategória
Címkék