"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Akkumulátoros fűnyíró extra funkciókkal

Hatékony fűnyíró

Hatékony fűnyíró

A kerti gépek között is megjelentek már a kifejezetten modern megoldásokat használó típusok, amelyek hatékonysága felveszi a versenyt a régi jól bevált modellekkel.

Egy akkumulátoros fűnyíró számos előnnyel rendelkezik a hagyományos elektromossal vagy benzinessel szemben. Sokakat eltántoríthat ez a technológia a vásárlástól, azonban nagyszerűen alkalmazható otthoni környezetben, de ahogy szép lassan fejlődik a technológia, úgy válnak egyre nagyobb területek megmunkálhatóvá az akkumulátoros fűnyíró segítségével.

A kerti kisgép használata közben, csupán az akkumulátor állapotjelzőjét kell figyelni, ami a töltöttségi szintet mutatja. Használat után érdemes minden alkalommal teljesen feltölteni, így az akkumulátoros fűnyíróval ismét teljes hatékonysággal dolgozhatunk.

Az akkuk kellő kapacitással rendelkeznek ahhoz, hogy a nagyobb területeken is bevethetőek legyenek ezek a nagyszerű eszközök. Számos olyan extra funkcióval rendelkezik az akkumulátoros fűnyíró, ami miatt nélkülözhetjük más eszközök, például a szegélyvágók használatát.

Kategória
Címkék