"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Ajánljuk fel az adó 1 százalékot!

Adó 1 százalék felajánlás

Adó 1 százalék felajánlás

A mai világban nagyon sok probléma van, főként ami az egészséget illeti. Szerencsére azonban vannak olyan szervezetek, amelyek megtesznek mindent azért, hogy a rászorulókon valamilyen szinten segíteni tudjanak. Nem kell, hogy tagja legyünk egy alapítványnak, hiszen így is sokat tehetünk. Az adó 1 százalék könnyedén felajánlható, és ezzel akár életeket is menthetünk.

Csupán ki kell tölteni egy nyomtatványt, és ezt mellékelni a minden évben leadott bevallás mellé. Ennyi az egész, és máris sokat tettünk azért, hogy valakinek jobb legyen. Az adó 1 százalék ilyen egyszerűen odaadható egy arra érdemes szervezetnek, de még így is vannak sokan, akik ezt a lehetőséget nem használják ki, így az teljesen elvész.

Érdemes lehet alaposan körülnézni, hogy pontosan kinek küldjük el a pénzt, mert számos olyan alapítvány és egyesület van, amelyik a segítségünkre szorulhat. Válasszuk a Daganatos.hu Alapítványt, és így akár a mi munkánk is lehet az, ami egy beteg kisgyerek gyógyulásához hozzájárul. Ne feledjük, az adó 1 százalék valakinek sokat jelent!

Kategória
Címkék