"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A vezeték nélküli töltő innovatív technológia

vezeték nélküli töltő

Vezeték nélküli töltő

A gyorsaság és egyszerűség ma már nemcsak a különféle munkákban érhető el, hanem az olyan hétköznapi dolgokban is, amilyen többek között a mobiltelefon töltése. Az eddigi trendeket nagyban meghaladja a vezeték nélküli töltő. Ez a speciális készülék olyan módon végzi el a készülékek akkumulátorának a feltöltését, hogy nem igényel közvetlen vezetékes kapcsolatot a mobil és a hálózati egységek között.

Voltaképpen egy különálló állomás az, ami csatlakoztatásra kerül, majd pedig erre egyszerűen rá kell helyezni a telefont és automatikusan megindul a folyamat. A vezeték nélküli töltő minden Qi szabvánnyal rendelkező eszközt normál sebességgel tud tölteni. Nagyon dizájnos, így feldobja az íróasztal hangulatát.

A különféle LED jelzéseken keresztül követhető nyomon, hogy hol tart a folyamat. A vezeték nélküli töltő nemcsak otthon, hanem az autóban is használható típustól függően. A blitzwolf.shop oldalon több kivitel között lehet választani. Amennyiben mindig energia szűkében vagyunk, akkor kimondottan előnyös, ha rendelkezésre áll ez a prémium kiegészítő, amire bármikor támaszkodhatunk.

Kategória
Címkék