"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A színes dioptriás kontaktlencse több funkcióval rendelkezik

A színes dioptriás kontaktlencse hatása

A színes dioptriás kontaktlencse hatása

Egyesek azért viselnek kontaktlencsét, hogy így korrigálják a szemhibákat, mások a szemük színét szeretnék megváltoztatni ezáltal. A színes dioptriás kontaktlencse egyszerre teszi lehetővé ezt a két dolgot.

Javítja a látást, valamint kiemeli a szem természetes színét, illetve egyes esetekben meg is változtathatja azt. Így izgalmasabb, változatosabb külsőt kölcsönöz a viselőjének. A színes dioptriás kontaktlencse ma már nálunk is egyre népszerűbb.

Sokan keresik az ilyen termékeket a szaküzletekben, mert azt szeretnék, hogy a látásjavulás mellett, a kinézetük is megváltozzon valamelyest. A színkiemelő lencséket azoknak ajánlják a szakemberek, akiknek világosabb szemük van, így a halványkék, illetve a zöld színek erőteljesebbnek tűnnek.

A sötét szeműek a fedőszínű színes dioptriás kontaktlencse előnyeit használhatják ki optimálisabban, így teljesen új, akár egyedi kinézettel is megjelenhetnek. Napi és havi változatuk is van ezeknek a különleges lencséknek, így bárki igényei szerint vásárolhat belőlük.

Kategória
Címkék